Helg...
Endelig helg.. Etter en rimelig travel og kaotisk uke smaker det ekstra godt.. I helga blir det hyttekos sammen med mannen, barna og svigerbrorn min.. Det er godt å komme seg litt bort fra byen av og til, kanskje jeg til og med får lest litt pensum.. I helgen unner de fleste seg noe ekstra godt, så tenkte jeg skulle gi oppskriften på en av de rettene jeg bruker å lage om jeg vil ha noe godt..
Ostefylt kylling surret i bacon, servert med fløtesaus.
4 personer.
4 store kylling fileter
200 g kremostmed smak, gjerne tilstt litt chilipulver
2 pk bacon
2 ss smør
- Skjær et snitt i her av kyllingene og legg noen skjeer i hver filet.
- Surr bacon rundt hver filet og fest baconet med en tanniprker (ikke nødvenig om du ikke har)
- Brun filetene i en stekepanne me smør, og legg de deretter i en ildfast form. Spar det brunede smøret til fløtesausen.
Jeg bruker mye ost, syntest den gir en nydelig smak.
Man kan slvfølgelig variere i smak, men jeg liker sweet chili og hvitløk smøreost best.
- Bruk samme stekepanne som til kyllingfiletene og la det brune smøret være basisen for sausen
- Tilsett fløte, remost, kyllingfond og kyllingsaus. Salte og pepre.
- Hell sausen over kyllingene i den ildfaste formen stek midt i ovnen på ca 20-25 min på 200 grader. ( sett ovnen på før du begynner med tileredingen av kyllingen)
- Server med en frisk salat
Lykke til!!!!!!!!!!!!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar